Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yalçın Atlı ile birlikte 112 Acil Komuta Kontrol Merkezini ziyaret ederek yerinde değerlendirmelerde bulundu.
Dr. Reyhanlıoğlu, Başhekim Dr. Büşra Gençbay’dan pandemi sürecinde 112 Komuta Kontrol Merkezine gelen acil çağrılar ve bu vakaların süreçlerinin kontrolü, istatistiksel verilerin durumu, işlenmesi, ihtiyaçların tespiti, tıbbi ve tüketim malzemelerin temini ve ambulansların periyodik bakımı ve ile ilgili bilgi aldı.
SAĞLIK ÇALIŞANLARI CANSİPARANE ÇALIŞIYOR

Pandemi süreci ile ilgili kişisel koruyucu ekipman eksiğinin olmadığını vurgulayan Dr. Reyhanlıoğlu; “Sağlık Bakanlığı ve bilim kurulu önerileri ve talimatları doğrultusunda hasta nakillerini gerçekleştiriyoruz, Vatandaşlarımızı 112 Acil Çağrı hattımız gereksiz yere meşgul etmemeleri konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.